Ontmoet de perfecte date in Almere

Cees uit Almere zoekt een date met een meid die van stappen houd.

Ga jij met me mee stappen?

Hoi, ik ben Cees en ik woon te Almere. Ik ben 24 jaartjes jong en op dit moment single. Dat komt vanwege mijn drukke schema denk ik want ik ben nog studerende. Tegelijkertijd ben ik de eigenaar van een hosting bedrijf van waaruit ik enkele medische websites online heb staan. Zo kom ik aan mijn geld. Ik heb het druk zoals ik reeds aangaf, vandaar dat ik bijna geen vrouwen tegenkom met wie ik een relatie kan beginnen. Ik heb wel wat tijd om te stappen en ik zoek een leuke dame die met mij wil daten. Graag heb ik dat je heel dichtbij mijn leeftijd zit en ook in de buurt van Almere. Durf jij toch contact met mij te maken ondanks het feit dat ik het druk heb? Beloof je dat wij echt zullen stappen. Geef een gil!


Naam:Cees
Leeftijd:24 jaar
Haarkleur:donkerblond
Kleur Ogen:bruin
Lengte:165-170
Postuur:Normaal
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:HBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsAlmere
ProvincieFlevoland
ZoektVrouw
Over Mij
Op zoek naar een leuke vriendin om samen mee op stap te gaan. In het dagelijks leven studeer ik nog en ben eigenaar van mijn eigen hosting bedrijf en heb wat medische websites online staan waar ik geld mee verdiend. Al met al best wel een druk leven en weinig tijd om de ware te ontmoeten. Zou het leuk vinden om hier in contact te komen met een vrouw van mijn leeftijd.
Over Jou
Spreek mijn profiel je aan stuur mij gewoon even een berichtje, daarna zien we wel oké?
Totaal
9,5

Daten met Cees

Wil je een date met Cees uit Almere? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Flevoland in ons systeem zoals Cees die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!