Ontmoet de perfecte date in Purmerend

Nadine uit Purmerend zoekt een afspraakje met een man die echt zichzelf kan zijn en blijven

Kun jij jezelf zijn?

Hallo, mijn naam is Nadine en ik woon te Purmerend. Ik ben nu nog een single dame en dat ben ik zat. Reden genoeg dus voor mij om een man te zoeken toch maar daar heb ik wel bepaalde verwachtingen bij voordat ik ook echt ga daten. Ik ben een sportieve dame dus mensen die zich bezighouden met drugs en roken hoeven liever niet bij mij aan te kloppen. Verder ben ik zoals ik ben en verwacht ik van jou dat als we gaan daten dat je ook echt 100% jezelf bent en je niet beter voor doet dan dat je bent. Ik heb er een hekel aan wanneer mensen de ene keer zich op een bepaalde manier gedragen en dan in een ander gezelschap weer anders. Ik val meer op donkere types dan op blond maar dat is niet per se mijn voorkeur. Ik zou graag eerst met jou willen chatten en je zien via een foto. Vind je mij leuk? Stuur mij dan maar een berichtje. Wie weet!


Naam:Nadine
Leeftijd:35 jaar
Haarkleur:blond
Kleur Ogen:blauw
Lengte:160-165
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Ja
Piercing:Ja
Roken:Ja
WoonplaatsPurmerend
ProvincieNoord-Holland
ZoektMan
Over Mij
Ben een sportieve meid. Afknappers zijn voor mij: drugs, roken en je anders voordoen dat je werkelijk ben. Ik heb een leuke baan (thuiszorg) alleen op dit moment single en dat vind ik best wel balen.
Over Jou
Laat maar eens wat van je horen, eerst even gezellige chatten liefst met foto. Val meestal op donkere types maar jouw karakter vind ik belangrijker als je uiterlijk.
Totaal
9,5

Daten met Nadine

Wil je een date met Nadine uit Purmerend? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Noord-Holland in ons systeem zoals Nadine die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!